آموزش ارسال عکس و ویدیوی یک بار مصرف در واتساپ

آموزش ارسال عکس و ویدیوی یک بار مصرف در واتساپ

مائده پاینده مائده پاینده
ترفند ها 21 مرداد 0

 

آموزش ارسال عکس و ویدیوی یک بار مصرف در واتساپ

واتساپ به‌تازگی ویژگی جدیدی به نام «یک‌ بار مشاهده» به اپلیکیشن محبوب خود اضافه کرده است که با آن می‌توان عکس و ویدئو‌ها را به‌صورت یک‌ بار مشاهده ارسال کرد و فایل مدنظر بعد از دیده‌شدن حذف خواهد شد.

واتساپ یکی از پیام‌رسان‌های محبوب دنیا است و یکی از دلایلی که این اپلکیشن را به انتخابی عالی تبدیل می‌کند، تمرکز روی حریم خصوصی و امنیت است. جدیدترین ویژگی اضافه‌شده به واتساپ «یک‌ بار مشاهده» (View Once) است. با این ویژگی کاربران می‌توانند عکس و ویدئو را به‌صورت یک‌ بار مشاهده ارسال کنند. این ویژگی اکنون برای تمامی کاربران در سراسر جهان فعال شده است.

 

نحوه ارسال عکس‌ها و ویدئوهای ناپدیدشونده «یک‌ بار مشاهده» در واتساپ

 

  • واتساپ را باز کنید.

 

  • شخص یا گروهی را انتخاب کنید که قصد دارید فایل را برایش بفرستید.

 

  • گزینه ارسال محتوا را برگزینید که به‌شکل سنجاق است.

 

آموزش ارسال عکس و ویدیوی یک بار مصرف در واتساپ

 

 

  • اگر تصمیم گرفته‌اید در لحظه عکس یا فیلم بگیرید، گزینه Camera را انتخاب کنید و اگر عکس و فیلم مدنظر در حافظه تلفن همراه قرار دارد، روی گزینه Gallery ضربه بزنید و فایل مدنظرتان را انتخاب کنید.

 

  •  حالا آیکون ۱ واقع درکنار دکمه ارسال را انتخاب کنید تا رنگ آن به سبز تغییر کند و سپس فایل مدظر را ارسال کنید. بدین‌ترتیب، عکس یا فیلم دلخواه به‌صورت یک‌ بار مشاهده ارسال خواهد شد.

 

 

آموزش ارسال عکس و ویدیوی یک بار مصرف در واتساپ

 

 

قابلیت یک‌ بار مشاهده متفاوت‌تر از حالت عادی ارسال عکس و ویدئو کار می‌کند. زمانی‌که با قابلیت یک‌ بار مشاهده عکس یا فیلمی را ارسال می‌کنید، کنار فایل ارسال‌شده عدد ۱ نمایش داده می‌شود و بعد از مشاهده عکس، به‌صورت خودکار پاک خواهد شد. مانند سایر مورادی ارسالی در واتساپ، ویژگی یک‌ بار مشاهده از رمزگذاری سرتاسری برای امنیت بیشتر استفاده می‌کند.

ویژگی یک‌ بار مشاهده هم در چت‌های تک‌نفره و هم در گروه‌ها کاربردی است. گیرندگان نمی‌توانند فایل‌های ارسال‌شده به این روش را برای کسی فوروارد یا ذخیره یا برچسب‌گذاری کنند؛ اما همچنان امکان گرفتن اسکرین‌شات از تصویر یا ویدئو ارسالی وجود دارد. به‌همین‌دلیل، باید در ارسال فایل‌‎های مهم احتیاط کنید.

واتساپ ویژگی دیگری نیز به نام پیام محو شونده یا disappearing messages ارائه می‌دهد که با فعال‌کردن آن تمامی فایل‌ها و متن‌های ارسال‌شده بعد از هفت روز به‌صورت خودکار حذف می‌شوند. حالت یک‌ بار مشاهده برای افزایش حریم خصوصی در واتساپ دردسترس قرار گرفته و تمامی کاربران اندروید و iOS می‌توانند از آن استفاده کنند.

 

 

دیاتل مگ امیدوار است از این مقاله لذت برده باشید

 

 

شاید خوشتان بیاید
صفحه اصلی
برندها
سبد خرید
مجله
منو